Atunci cand doresti sa iti organizezi casa, exista multe resurse pe care le poti folosi pentru a obtine rezultate placute ochiului.

Rafturile suspendate reprezinta una din ele deoarece nu au structuri de sustinere vizibile si adauga eleganta spatiului.

Acestea pot fi folosite in amenajarea livingului, asigura ordinea intr-un mod discret in locuinta, pot da un aspect nou elementelor decorative, deoarece functioneaza foarte bine pentru a pune in evidenta orice obiect, sunt accesorii versatile, functionale si estetice in acelasi timp.

Nota decorativa a peretilor din livingul tau o poate da rafturile suspendate. Ocupa foarte putin spatiu, deoarece ai nevoie doar de un singur perete sau colt pentru a le pozitiona, iar in ceea ce priveste forma, culoarea si dimensiunile acestora, poti opta pentru cele care se vor adapta cel mai bine in livingul tau.

In descrierea de mai jos vei gasi sfaturi si idei utile si practice pentru a putea decora livingul cu rafturi suspendate.

Living clasic cu polite suspendate

Ideal pentru persoanele care apreciaza amenajarile luxoase, livingul clasic poate fi usor completat cu polite de perete, asimetrice sau nu, din lemn masiv si cu forme inedite, care sa dea personalitate spatiului.

Imagineaza-ti o camera de zi cu ferestre impunatoare, lustre masive, fotolii din piele, draperii din materiale grele, etajere si rafturi suspendate, pline de carti, extinse pe un perete intreg, intr-o simetrie perfecta.

Aceste piese de mobilier trebuie alese conform stilului clasic, in nuante de stejar, mahon sau cires.

Perete din etajera, intr-un decor minimalist

Cei care prefera designul minimalist pot crea un semi-perete fals dintr-o etajera inalta, fixata din podea si pana in tavan, deschisa pe ambele parti.

Zonele separate astfel vor fi impartite inegal, lucru care ajuta la obtinerea unor volume de sectiune patrata sau dreptunghiulara.

Citeste continuarea aici: Decorarea livingului cu ajutorul rafturilor suspendate