Bijuteriile au devenit accesorii tot mai importante care ne completeaza tinuta si pe care tot mai multe persoane pun accentul. Atunci cand spunem cuvantul „bijuterii” nu trebuie sa ne ducem cu gandul ca doar femeile aleg sa le poarte. Ele sunt foarte importante si pentru sexul puternic, dovada a acestui fapt fiind cresterea vanzarilor pentru aceasta categorie.

Avantajele purtarii bijuteriilor

Exista o gama variata de bijuterii pentru femei si barbati din care sa alegem, iar avantajele purtarii lor sunt multiple. 

Un prim avantaj il reprezinta faptul ca ele ne arata personalitatea si ne definesc stilul. De exemplu, un inel simplu din aur roz reda gratia si delicatetea unei femei.

Al doilea avantaj al bijuteriilor este conferit de faptul ca acestea scot in evidenta trasaturile. Cu ajutorul acestor aliati de incredere, putem pune accentul pe zona asupra careia ne dorim sa atragem atentia, de exemplu zona mainilor, in cazul in care consideram ca ele sunt punctul nostru forte.

Un alt avantaj al purtarii bijuteriilor este faptul ca ele reusesc sa transforme o tinuta simpla in una de efect, ia purtarea lor iti poate da o stare buna de spirit si iti poate creste incredere de sine.

Te-ai intrebat si tu care sunt tendintele anului 2022 in materie de bijuterii?

Ei bine, nelipsitele perle sunt la moda si anul acesta, iar accentul se pune pe piesele masive si supradimensionate. Daca ne gandim la bijuteriile pentru barbati, argintul este in tendinte anul acesta si se poarta bijuteriile personalizate.

Colierele robuste se numara printre favorite in topurile tendintelor in materie de bijuterii. Anul acesta primeaza maximalismul in locul minimalismului, asa ca nu exista un colier prea mare. De asemenea, chokerele au revenit la moda si ne putem bucura de diversitatea de forme, marimi si culori ale acestor accesorii care sa ne completeze perfect tinuta.

Ce bijuterii sa aleg pentru zona mainilor?

Cand vine vorba de tendinte in bijuterii pentru zona mainilor, atat femeile cat si barbatii se pot indrepta cu incredere spre inelele de tip ghiul. De asemenea, anul acesta nu se mai merge pe ideea unui singur inel, ci pe purtarea seturilor. 

Aurul trece in anul 2022 pe plan secundar, argintul ocupand prima pozitie in tendinte. Se poarta bratarile voluminoase confectionate din zale mari sau poti alege sa suprapui mai multe bratari pentru a crea efectul de volum. 

Tu pentru ce material optezi atunci cand iti alegi bijuteriile pe care le porti?

Publicare advertoriale SEO contact@xseo.ro