Bijuteriile au devenit accesorii tot mai importante care ne completeaza tinuta si pe care tot mai multe persoane pun accentul. Atunci cand spunem cuvantul „bijuterii” nu trebuie sa ne ducem cu gandul ca doar femeile aleg sa le poarte. Ele sunt foarte importante si pentru sexul puternic, dovada a acestui fapt fiind cresterea vanzarilor pentru aceasta categorie.

Avantajele purtarii bijuteriilor

Exista o gama variata de bijuterii pentru femei si barbati din care sa alegem, iar avantajele purtarii lor sunt multiple. 

Un prim avantaj il reprezinta faptul ca ele ne arata personalitatea si ne definesc stilul. De exemplu, un inel simplu din aur roz reda gratia si delicatetea unei femei.

Al doilea avantaj al bijuteriilor este conferit de faptul ca acestea scot in evidenta trasaturile. Cu ajutorul acestor aliati de incredere, putem pune accentul pe zona asupra careia ne dorim sa atragem atentia, de exemplu zona mainilor, in cazul in care consideram ca ele sunt punctul nostru forte.

Un alt avantaj al purtarii bijuteriilor este faptul ca ele reusesc sa transforme o tinuta simpla in una de efect, ia purtarea lor iti poate da o stare buna de spirit si iti poate creste incredere de sine.

Te-ai intrebat si tu care sunt tendintele anului 2022 in materie de bijuterii?

Ei bine, nelipsitele perle sunt la moda si anul acesta, iar accentul se pune pe piesele masive si supradimensionate. Daca ne gandim la bijuteriile pentru barbati, argintul este in tendinte anul acesta si se poarta bijuteriile personalizate.

Colierele robuste se numara printre favorite in topurile tendintelor in materie de bijuterii. Anul acesta primeaza maximalismul in locul minimalismului, asa ca nu exista un colier prea mare. De asemenea, chokerele au revenit la moda si ne putem bucura de diversitatea de forme, marimi si culori ale acestor accesorii care sa ne completeze perfect tinuta.

Ce bijuterii sa aleg pentru zona mainilor?

Cand vine vorba de tendinte in bijuterii pentru zona mainilor, atat femeile cat si barbatii se pot indrepta cu incredere spre inelele de tip ghiul. De asemenea, anul acesta nu se mai merge pe ideea unui singur inel, ci pe purtarea seturilor. 

Aurul trece in anul 2022 pe plan secundar, argintul ocupand prima pozitie in tendinte. Se poarta bratarile voluminoase confectionate din zale mari sau poti alege sa suprapui mai multe bratari pentru a crea efectul de volum. 

Tu pentru ce material optezi atunci cand iti alegi bijuteriile pe care le porti?

7 thoughts on “Tendintele anului 2022 in materie de bijuterii

  1. Ma bucur ca am dat peste acest articol, deoarece ma intereseaza foarte mult subiectul securitatii cibernetice. Este impresionant cum hackerii pot gasi modalitati ingenioase de a accesa datele noastre personale si financiare. Sper ca tot mai multe persoane sa fie constiente de aceste riscuri si sa ia masuri pentru a-si proteja informatiile.

  2. Articolul este foarte interesant si ofera informatii utile despre cum sa ne protejam impotriva atacurilor cibernetice. Este important sa fim mereu precauti si sa folosim parole puternice pentru a ne asigura ca datele noastre sunt in siguranta. Recomand tuturor sa urmeze sfaturile din articol pentru a evita potentialele probleme de securitate online.

  3. Consider ca ar fi util ca autorul sa ofere mai multe exemple practice sau solutii pentru problemele prezentate. Totusi, apreciez efortul de a aduce in atentia cititorilor aceste aspecte importante legate de mediu si sustenabilitate.

  4. Articolul este foarte interesant, oferind informatii clare si concise despre subiectul abordat. Este important sa fim constienti de impactul pe care il au alegerile noastre asupra mediului inconjurator si sa incercam sa luam masuri pentru a proteja natura.

  5. Dezvoltarea constanta a tehnologiei smart home aduce beneficii semnificative, dar ridica si intrebari legate de confidentialitatea datelor personale. Este important sa fim constienti de implicatiile utilizarii acestor dispozitive in propria locuinta.

  6. Mentionarea aplicatiilor precum Google Maps si Waze demonstreaza cat de mult ne bazam pe tehnologie pentru a ne ghida in calatorii. Aceste instrumente au revolutionat modul in care ne orientam si reduc considerabil timpul petrecut in trafic.

  7. Articolul ofera o perspectiva interesanta asupra impactului tehnologiei in viata noastra de zi cu zi. Este impresionant cum progresul tehnologic poate schimba complet modul in care interactionam unii cu altii si modul in care ne desfasuram activitatile zilnice.

Comments are closed.